Srečanje na Okroglem

V soboto dne 5. junija 2010 smo na Okroglem pri Kranju izvedli vsakoletno tradicionalno srečanje slepih in slabovidnih članov, ter njihovih spremljevalcev in svojcev.

Prireditev , katera je potekala v okolici prelepega in pred leti obnovljenega objekta, vile Toma Zupana je bila zelo uspešna in je kot vselej naletela na odobravanje med udeleženci. Družabnega dogodka se je udeležilo več kot tristo oseb iz Gorenjske in tudi preostale Slovenije. S svojim obiskom so nas razveselili tudi člani večjih Medobčinskih društev. Tako so prispeli člani iz: Kopra, Maribora, Ljubljane, Ptuja in Celja.

Poleg vseh članov smo na Okroglem gostili tudi Braneta Buta, ki je povedal, da se vsako leto z velikim veseljem vrača na naše srečanje.

V okviru tega družabnega dogodka smo izvedli tudi srečelov, izkupiček katerega bomo namenili za nakup novega društvenega kombija.

Ob koncu tega obvestila pa je potrebno zapisati, da smo se na to sončno in čudovito soboto na Okroglem imeli izjemno lepo in prijetno, tako, da je tistim, ki se srečanja niso udeležili lahko kar malo žal.

Zapisal Beno Virt.