Equaleyes je prešel beta fazo in je na voljo za prenos

Veseli nas, da lahko naznanimo začetek prodaje EqualEyes Accessibility. V testnem obdobju, ki je trajalo od Januarja do junija, smo prejeli veliko povratnih informacij, ki so nam pomagale izboljšati izdelek. Osnovne funkcije programa delujejo tekoče, kot so imenik, sporočila, dnevnik klicev, kalkulator, snemalnik govora in druge. Dodane so tudi napredne funkcije, med drugim: detektor svetlobe, podrobna vremenska napoved z možnostjo nastavljanja opozoril o slabem vremenu, možnost optičnega branja besedila (OCR) in druge. S ponosom lahko povemo, da je EqualEyes popolnoma združljiv s TalkBackom – bralnikom zaslona, ki je vgrajen v operacijski sistem Google Android. To pomeni, da lahko uporabljate EqualEyes kot osnovno, vse-v-enem aplikacijo , lahko pa tudi v obliki samostojne aplikacije in s tem hkrati koristite večopravilnost, ki jo ponuja Android. Cena programskega paketa je 55€ (cena vsebuje DDV). Aplikacijo lahko brezplačno preizkušate 30 dni, prenos je na voljo na: http://bit.ly/prenesieq.

V prednaročilu ponujamo tudi cenovno dostopne in hkrati zelo zmogljive pametne Android telefone. Telefoni so optimizirani izključno za slepe in slabovidne uporabnike in imajo prednameščen EqualEyes. Telefon je zasnovan na operacijskem sistemu Android 4.1 in ima zmogljiv 1Ghz dvojedrni procesor in velik 4 inčni zaslon.

V prednaročilu je telefon na voljo le za 260€, kar vključuje zmogljiv Android telefon in EqualEyes programsko opremo. V paket je vključena tudi Googlova spletna trgovina. Po poteku prednaročilnega obdobja, bo cena primerno višja. Za naročilo telefona ali podrobnejše informacije pišite na luka@equaleyes.com .

V izdelavi so tudi delavnice, kjer se bodo slepi naučili uporabe Android pametnih telefonov in EqualEyes programske opreme. Delavnice bo organiziralo podjetje Drugi Vid d.o.o. v sodelovanju s Simobilom in Lions Klubom. Dodatne informacije bodo objavljene naknadno. Za prijavo ali vprašanja pišite na luka@equaleyes.com .