MDSS Kranj logotip
MEDOBČINSKO DRUŠTVO SLEPIH IN SLABOVIDNIH KRANJ
Edina tema, ki obstaja,
je neznanje ...
  NAGOVOR     KONTAKT     INFORMACIJE     DELO     ŠPORT     PRIPOMOČKI     PRAVICE SLEPIH     DOMOV 

Srečanje članov MDSS Kranj na Okroglem

V soboto 4. junija 2022 smo, po dveh letih premora zaradi epidemioloških razmer, ponovno organizirali tradicionalno srečanje članov na Okroglem. Srečanja se je udeležilo okrog 120 članic in članov Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Kranj, naših družinskih članov in prijateljev. Povabilu se je odzvalo tudi nekaj članov drugih MDSS, česar smo še posebej veseli.

Vreme je bilo lepo in prijetna senca dreves v parku je pripravila čudovito okolje za srečanje prijateljev. Seveda je bilo poskrbljeno tudi za okusno hrano in osvežilno pijačo. Za glasbo in ples sta poskrbela Duo king. Kot že tradicionalno smo pripravili tudi srečelov z zelo lepimi in bogatimi nagradami, tako da smo vsi domov odšli, ne le z lepimi vtisi, pač pa tudi s polnimi vrečami uporabnih stvari. Kdor je želel se je lahko preizkusil tudi v vrtnem kegljanju. Najboljšim smo podelili tudi simbolične nagrade.

Zelo nas veseli, da smo se ponovno srečali in preživeli lep dan v družbi prijateljev in starih znancev. Upamo in računamo na to, da se prihodnje leto tak čas ponovno snidemo na istem mestu, upajmo da še v večjem številu.

Besedilo in fotografije. Darko Starič
  LOKACIJA                E-MAIL                FACEBOOK                ZAHTEVAJTE VEČ INFORMACIJ                DOMOV